Mechanisatie­­oplossingen voor land- & tuin­bouw en tuin & park

Wij leveren bedrijfs­economisch verantwoorde mechanisatie­oplossingen en zijn gespecialiseerd in beregenings­installaties, AGR-apparatuur en VMA-bemonstering.

Mechanisatiebedrijf Jan van Gemert

In 1986 zijn wij gestart met onze onderneming en hebben ons de afgelopen 30 jaar verder ontwikkeld en gespecialiseerd. Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan in materieel op het gebied van land- en tuinbouw, industrie en voor tuin & park.

Wij beschikken over een ruim assortiment machines, pompen en onderdelen en zijn mede daardoor in staat om u goed te adviseren en snel te helpen, waardoor de stilstandtijd wordt geminimaliseerd.

Wij zijn u tevens behulpzaam bij eventuele reparatie en onderhoud van allerlei pompen. Ook zijn wij een erkend service-steunpunt voor VMA-bemonstering en AGR-GPS-apparatuur.

1986 Oprichting

In 1986 is Mechanisatiebedrijf Jan van Gemert gestart als loonwerkersbedrijf, met als specialisme landbouwmechanisatie. Als geen ander kennen wij het belang van een goed functionerend machinepark. Want midden in de oogst wil toch geen enkele loonwerker de machines gedwongen stil moeten zetten?

2010 VMA / AGR-service

Gestaag is het specialisme en de service verder uitgebreid en is het bedrijf voortvarend voortgezet door Eric van Gemert en het vertrouwde personeel. Inmiddels zijn wij ook een erkend service steunpunt voor VMA bemonstering en AGR apparatuur.

2015 Magazijnverkoop

Vanuit ons uitgebreide magazijn verkopen wij al het denkbare merkgereedschap en materieel en hebben wij de bijbehorende onderdelen op voorraad. Loop eens bij ons binnen of bekijk ons online assortiment, voorzien van een gemakkelijke bestelmogelijkheid.

Onze disciplines Specialismen bij Jan van Gemert

Wat maakt ons zo speciaal?

150+

Succesvolle projecten

100%

Tevreden klanten

20 merken

A-merkenleverancier

Terug naar boven